dissabte, 30 de maig de 2015

ESPAGUETIS DE SÍPIA AMB MUSCLOS I CREMA DE SAFRÀ



Ingredients:

400 gr. d'espaguettis de sípia
400 gr de musclos amb closca
400 ml de nata líquida
2 gr de safrà
30 gr de mantega
Sal
Pebre Negre
Oli d'Oliva

Preparació:

Posem una olla amb una mica d'aigua i sal i hi tirem els musclos prèivament nets. Deixem-los que es vagin obrint. Un cop estiguin oberts els refredem i els reservem.
En un cassó amb aigua bullent abundant posem una mica de sal i un rajolí d'oli i coem la pasta, els minuts dependrà del que posi al paquet. Traieu-la de l'aigua i refredeu-la en un recipient amb aigua amb gel abundant.
En una cassola, fonem la mantega i torrem el safrà lleugerament. Quan els pistils s'estofin afegim la nata líquida i la deixem coure fins que es redueixi a la meitat.
Afegim la pasta, els musclos i una culleradeta de l'aigua de la cocció dels musclos. Ho salpebrem i els servim.


ESPAGUETIS DE SEPIA CON MEJILLONES Y CREMA DE AZAFRÁN


Ingredientes:

400 gr. de espaguetis de sepia
400 gr de mejillones naturales
400 ml de nata líquida
2 gr de azafrán
30 gr de mantequilla
Sal
Pimienta Negra
Aceite de oliva

Preparación:

Ponemos en una olla con un poco de agua y sal y tiramos los mejillones previamente limpios. Dejamos que se vayan abriendo. Una vez estén abiertos los enfriamos y los reservamos.
En un cazo con abundante agua hirviendo ponemos un poco de sal y aceite y cocemos la pasta, los minutos dependerán de lo que ponga en el paquete de la pasta. Una vez esté cocida la sacamos del agua y la enfriamos en un recipiente con agua y hielo abundante.
En una cazuela, fundimos la mantequilla y tostamos el azafrán ligeramente. Cuando los pistilos empiezan a tener un poco de color añadimos la nata líquida y la dejamos cocer hasta que se reduzca a la mitad.
Añadimos la pasta, los mejillones y una cucharada de agua de la cocción de los mejillones. Lo salpimentaremos y los servimos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada