dimarts, 3 de febrer del 2015
ESPATLLA DE XAI AL FORN
Ingredients per 2 persones:
1 espatlla de xai
2 tomàquets madurs
2 cebes
3 pastanagues
Alls
Llard
Fulles de llorer
Brou de pollastre
Herbes provençals
Sal
1 rajolí de vinagre blanc
2 cullerades de mel
Oli d'oliva
Preparació:
Primer de tot escalfarem el forn a 160º-180º . Agafem l'espatlla de xai i la sal-pebrem per les dues bandes i l'untem de llard.
Posem el xai en una safata prèviament untada de llar u oli i regarem el xai amb una mica d'oli. Ho posarem al forn durants uns 20 minuts. Passats els 20 minuts donarem la volta a l'espatlla i posarem la cabeça d'alls, els tomàquets madurs sencers, les herbes aromàtiques, les fulles de llorer trencades la pastanaga tallada a trossos, la ceba partida, la branca de farigola i romaní i ho regarem amb el vi ranci i un got de brou de pollastre. Ho deixarem durant uns 20-30 minuts.
A continuació barrejarem la mel amb el vinagre i l'anem escampant per sobre l'espatlla amb un pinzell de cuina. Tornem a posar l'espatlla al forn durant 5-10 minuts i ja ho tindrem.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada