dilluns, 5 d’octubre del 2015

CANELONS FARCITS DE VERDURES AL PERFUM DE CABRALES



Ingredients per a 4 persones:

16 plaques de canelons
1 pebrot vermell
1 carbassó
1 esbarginia
1 ceba
1 pastanaga
Unes quantes mongetes tendres
Formatge Cabrales
Llet
Farina
Sal
Pebre
Nou moscada

Preparació:

Fem els canelons tal i com ens indica el prospecte. Una vegada els tinguem els posem a sobre d'un drap i al damunt els tapem amb un altre drap de cuina.
A continuació tallarem les verdures ben petites i les posarem a fregir, no totes de cop, podem començar amb la mongeta tendra, la pastanaga, el carbassó, la ceba, el pebrot i finalment l'esbarginia. Les verdures les podeu canviar i podeu posar les que volgueu i l'ordre del fregit també, ja que les anirem separant. Cada cop que es vagin acabant de fregir, les salem i les posem a sobre d'un paper absorvent per retirar tot l'oli i les posem al got de la batedora. Ho farem ben fí.Un cop ho tinguem ho posarem amb una mànega. Si no teniu mànega ho podeu fer amb una cullereta.
Omplim els canelons amb la crema de verdura i els enrotllem.
Mentrestant escalfarem el forn.
En una cassola agafem la farina i la fregim quan estigui rossa tirem la llet i anem remenant, quan tinguem la beixamel feta hi posem la sal i la nou moscada
En una safata hi posarem els canelons, hi tirem la beixamel i finalment a sobre ratllarem el formatge cabrales i ho posarem al forn a uns 150º fins que veiem que el formatge estigui desfet.
Un cop estiguin els traurem del forn i ho deixem reposar durant un minut i ja ho podem emplatar.


CANELONES RELLENOS DE VERDURAS AL PERFUME DE CABRALES 





Ingredientes para 4 personas:

16 placas de canelones
1 pimiento rojo
1 calabacín
1 berenjena
1 cebolla
1 zanahoria
Unas cuantas judías verdes
Queso Cabrales
Leche
Harina
Sal
Pimienta
Nuez moscada

Preparación:

Hacemos los canelones tal cual nos indica els prospecto. Una vez los tengamos hechos los ponemos encima de un paño y encima los tapamos con otro paño de cocina.
A continuación cortaremos todas las verduras bien pequeñas y las pondremos a freir, no todas de golpe, podemos empezar por la judía verde, la zanahoria, el calabacín, la cebolla, el pimiento y finalmente la berenjena.
Las verduras las podéis cambiar y poner las que queráis y el orden de freir también, ya que las vamos separando. Cada vez que se vayan terminando de freir, las salamos y las ponemos encima de un papel absorbente para retirar todo el aceite y las pondremos en el vaso de la batidora. Lo haremos bien fino. Una vez lo tengamos lo pondremos en una manga. Si no tenéis manga lo podéis hacer con una cuchara.
Rellenamos los canelones con la crema de verduras.
A continuación pondremos el horno.
En una cazuela cogemos la harina y la freímos, cuando tenga color tiramos la leche y vamos removiendo, cuando tengamos la bechamel hecha pondremos la sal y la nuez moscada
En una bandeja pondremos los canelones, tiramos la bechamel y finalmente rallamos el queso cabrales y lo ponemos encima de los canelones. El horno tiene que estar a unos 150º hasta que veamos que el queso está deshecho.
Una vez estén los sacamos del horno y lo dejamos reposar durante un minuto, finalmente emplatamos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada