diumenge, 3 de gener del 2016
CAVA, GINEBRA, LLIMA I PEBRE ROSA
Ingredients per a 4 persones:
400 ml de cava
100 ml de ginebra freda
3-4 cullerades de sucre
1 llima
Pebre rosa en gra
Preparació:
Primer de tot haurem d'haver deixat la ginebra a la nevera fins que estigui ben freda.
Agafarem la llima i la pelarem, anant amb compte de no agafar la part blanca que amargueja. La tallarem a trossets ben petits.
Barrejarem la ginebra amb el sucre i el suc de la llima fins que es dissolgui el sucre.
Afegim el cava remenant-ho suaument.
Servim-ho amb copes amb una mica de la pela de la llima i uns grans de pebre rosa.
CAVA, GINEBRA, LIMA Y PIMIENTA ROSA
Ingredientes para 4 personas:
400 ml de cava
100 ml de ginebra fría
3-4 cucharadas de azúcar
1 lima
Pimienta rosa en grano
Preparación:
Primero de todo tenemos que haber puesto en la nevera la ginebra para que esté bien fría.
Cogemos una lima y la pelaremos, teniendo cuidado de no coger la parte blanca ya que es amarga. La cortamos bien pequeña.
Mezclamos la ginebra con el azúcar y el zumo de lima hasta que se disuelva el azúcar.
Añadimos el cava mezclándolo suavemente.
Lo servimos en copas con unos granos de pimienta rosa y la piel de la lima.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada