dimecres, 9 de març del 2016
LLAMINADURES DE MOJITO I LLIMONA
Ingredients:
200 gr de mojito
6 làmines de gelatina
1 sobre de gelatina de llimona
200 gr de sucre
Oli
Preparació:
Posem en una olla tots els ingredients, ho anem remenant perquè el sucre no es quedi enganxat, quan veiem que el sucre està disolt ja ho podeu treure.
Agafarem els motlles i els hi posarem una mica d'oli amb el dit, així quan els traiem no s'enganxaran. Els omplirem amb la barreja i ho deixarem a la nevera unes 12 hores.
A l'hora de servir ho ensucrem.
GOMINOLAS DE MOJITO Y LIMÓN
Ingredientes:
200 gr de mojito
6 láminas de gelatina (cola de pez)
1 sobre de gelatina de limón
200 gr de azúcar
Aceite de oliva
Preparación:
Ponemos en una olla todos los ingredientes, vamos removiendo para que el azúcar no se quede pegado, cuando veamos que el azúcar ya está disuelto ya lo podemos sacar.
En unos moldes ponemos aceite con el dedo, esto lo hacemos para que podamos sacar la gominola mejor. Ponemos la mezcla en los moldes y lo dejamos durante unas 12 horas en la nevera.
Antes de servirlo pasaremos las gominolas por azúcar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada