Ingredients per 2 persones:
2 talls de morro de bacallà desalat
1 carbassó
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 esbergínia
Oli d'oliva
Suc de tomàquet (el més natural possible)
Sal
Preparació:
Començarem tallant les verdures ben fines i fregint-les d'una en una. Les anirem posant en diferents plats i amb paper absorvent i les salem.
Un cop estiguin totes les verdures cuites, les tornem a tirar a la cassola hi afegim el suc de tomàquet. Deixem que s'escalfi i hi tirem els morros de bacallà. Tapem la cassola i ho deixem coure uns 15 minuts fins que veiem que el bacallà ja està al seu punt.
Ho emplatarem posant al fons del plat les verdures i a sobre el morro de bacallà.
Ingredientes para dos personas:
2 trozos de morro de bacalao desalado
1 calabacin
1 pimiento rojo
1 pimiento verde
1 berenjena
Aceite de oliva
Zumo de tomate (lo más natural posible)
Sal
Preparación:
Empezaremos cortando todas las verduras bien pequeñas y las vamos friendo de una en una. Las vamos poniendo en un plato diferente y con un poco de papel absorbente en cada uno y salando.
Una vez estén hechas las verduras, las volvemos a tirar a la cazuela, añadimos el zumo de tomate, lo dejamos cocer y tiramos los dos trozos de bacalao. Tapamos la cazuela y lo dejamos cocer unos 15 minutos hasta que el bacalao esté en su punto.
Emplatamos poniendo en el fondo las verduras y encima el morro de bacalao.
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