dissabte, 14 de maig del 2016
PASTÍS DE FORMATGE I DONUTS
Ingredients:
6 donuts
6 ous
1 l de llet sencera
200 gr de sucre
100 gr de pa ratllat
1 formatge Philadelphia
Caramel
Preparació:
Posem caramel a la base del motlle del pastís, ha de ser un motlle d'aquests que s'obren i es tanquen.
Triturem tots els ingredients i els posem al motlle.
Fornegem a 150º durant uns 120 minuts, passats aquests minuts mirem que estigui cuit puntxant-lo. Si el puntxó et surt net ja el podrem treure.
El deixem refredar.
Font: Marina Solà
PASTEL DE QUESO Y DONUTS
Ingredientes:
6 donuts
6 huevos
1 l de leche entera
200 gr de azúcar
100 gr de pan rallado
1 queso Philadelphia
Caramelo
Preparación:
Ponemos caramelo en la base del molde del pastel, tiene que ser un molde de estos que se abren y se cierran.
Trituramos todos los ingredientes y los ponemos dentro del molde.
Horneamos a 150º durante unos 120 minutos, pasados estos minutos miramos que esté cocido y lo pinchamos para ver si está cocido. Si cuando lo sacamos está limpio es que ya lo podemos sacar del horno.
Lo dejamos enfriar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada