dilluns, 15 d’agost del 2016
SALMÓ AMB LES SEVES ESCATES DE PLATA
Ingredients per a 4 persones:
1 llom de salmó fumat d'alta gamma
Un pot petit de plata comestible (Sosa.cat)
1 pincell especial per la plata (Sosa.cat)
Preparació
Si el llom no ve tallat el tallem en daus però si bé tallat com és el meu cas només cal posar-los en un plat.
Agafarem el pincell especial per la plata i naparem un tros com si fos les escates del salmó.
Agafarem el plat de presentació i els posarem allà i una miqueta de plata de decoració.
Font. Tobegourmet.com
SALMÓN CON SUS ESCAMAS DE PLATA
Ingredientes para 4 personas:
1 lomo de salmón ahumado de alta gama
1 pote pequeño de plata comestible (Sosa.cat)
1 pincel especial para la plata (Sosa.cat)
Preparación:
Cortaremos el lomo del salmón a dados, si ya viene cortado como es mi caso lo pondremos en un plato.
Con el pincel especial para plata naparemos una parte del salmón recreando las escamas del salmón.
En un plato de presentación colocaremos los dados de salmón y un poquito de plata de decoración.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada