divendres, 15 d’agost del 2014

ORXATA DE XUFLA




Ingredients per un litre:



250 gr. xufla

¾ litre d’aigua

100 grams de sucre





Preparació:


Agafem la xufla i la posem en remull durant unes 8 hores.

A continuació, traiem l’aigua i afegim ¾ litre d’aigua i ho triturem.

Ho deixem a la nevera durant 24 hores.

Un cop pasades les 24 hores tornem a afegir ¾ litre d’aigua, ho remenem i ho passem per un colador o un drap.

A continuació hi tirem 100 grams de sucre, ho barregem bé i ho deixem a la nevera.





                                               HORCHATA DE CHUFA

Ingredientes para 1 litro:

250 gr de chufa
3/4 litros de agua
100 gr de azúcar

Preparación:

Cogemos la chufa y la ponemos en remojo durante unas 8 horas.
A continuación, sacamos el agua y añadimos 3/4 de litro de agua y lo trituramos.
Lo dejamos a la nevera durante 24 horas.
Una vez pasadas las 24 horas volvemos a añadir 3/4 de litro de agua, lo mezclamos y lo pasamos por un colador o por un drapo.
Finalmente tiramos 100 gramos de azúcar, lo mezclamos bien y lo dejamos a la nevera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada