Ingredients per un litre:
250 gr. xufla
¾ litre d’aigua
100 grams de sucre
Preparació:
Agafem la xufla i la posem en remull durant unes 8
hores.
A continuació, traiem l’aigua i afegim ¾ litre d’aigua
i ho triturem.
Ho deixem a la nevera durant 24 hores.
Un cop pasades les 24 hores tornem a afegir ¾ litre
d’aigua, ho remenem i ho passem per un colador o un drap.
A continuació hi tirem 100 grams de sucre, ho
barregem bé i ho deixem a la nevera.
HORCHATA DE CHUFA
Ingredientes para 1 litro:
250 gr de chufa
3/4 litros de agua
100 gr de azúcar
Preparación:
Cogemos la chufa y la ponemos en remojo durante unas 8 horas.
A continuación, sacamos el agua y añadimos 3/4 de litro de agua y lo trituramos.
Lo dejamos a la nevera durante 24 horas.
Una vez pasadas las 24 horas volvemos a añadir 3/4 de litro de agua, lo mezclamos y lo pasamos por un colador o por un drapo.
Finalmente tiramos 100 gramos de azúcar, lo mezclamos bien y lo dejamos a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada