Ingredients:
Patates
Crema de llet
mantega
Sobrassada
Morcilla
Ous
Oli
Fulles d’enciam
Preparació:
Bullim les patates. Un cop
estiguin al punt, les traiem del foc, les posem en un plat i hi tirem la
mantega fosa, amb una forquilla les aixafem i anem tirant una mica de crema de
llet. Ho reservem.
En una paella fregim a
trossets la morcilla.
A continuació fem els ous
poché, en una olla i posem aigua, sal i vinagre. Quan estigui bullint l’aigua
hi tirem els ous, baixem el foc i ho deixem coure uns 3 minuts.
Farem la presentació, amb un
aro I posem la patata, a continuació una capa de sobrassada , una altre capa de
patata, a sobre un parell de trossos de morcilla i per finalitzar l’ou escumat,
per acabar el plat i podem posar una mica d’enciam amanit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada