dilluns, 20 d’octubre del 2014
GAMBA AMB PRUNES I CARXOFES
Ingredients:
8 gambes grans
2 carxofes
100 gr. de prunes sense pinyol
Oli d'oliva
Sal
Aigua
Preparació:
En un recipient i amb l'ajuda d'una batedora elèctrica tritureu les prunes amb dues cullerades generoses d'aigua, fins a obtenir un puré espès i homogeni.
Peleu les gambes i feu-los una incisió a la part superior, traieu-los el fil.
Netegeu les carxofes i talleu-les a làmines amb una mandolina.
En una paella, fregiu les làmines de carxofa fins que quedin ben daurades i cruixents. Reserveu-les sobre paper de cuina absorvent perquè deixin anar tot l'oli.
En una paella o planxa, coeu les gambes amb una mica de sal en escates i una cullereta d'oli d'oliva. Reserveu-les.
Emplatarem posant els llagostins a la base, a sobre d'ells una cullereta de puré de prunes i, a sobre, uns encenalls de carxofa amb una mica de sal en escates.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada