divendres, 7 d’agost del 2015
CULLERETA DE LLONGANISSA AMB FESOLS
Ingredients per 4 persones:
2 talls de llonganissa
250 gr de fesols del ganxet
Oli d'oliva
Preparació:
Agafem els fesols comprats ja cuits i els posem en aigua calenta durant un minut per donar-li una mica d'escalfor. Els saltem a la paella i per últim els triturem.
Posem a fregir la llangonissa tallada petitona amb un raig d'oli.
Posarem en una mànega pastissera la crema de fesols i la posem en molt de compte a la cullereta. Per finalitzar posarem al damunt els trossets de llonganissa.
CUCHARITA DE LONGANIZA CON ALUBIAS
Ingredientes per 4 personas:
2 cortes de longaniza
250 gr de alubias del ganchillo
Aceite de Oliva
Preparación:
Cogeremos las alubias ya cocidas y las pondremos en agua caliente durante un minuto paraa darle un poquito de calor. Las ponemos en una paella con un poquito de aceite, cuando estén las trituramos.
Pondremos a freir la longaniza cortada bien pequeña con un poquito de aceite.
En una manga pastelera introduciremos la crema de alubias y la pondremos con mucho cuidado en la cuchara.
Para finalizar pondremos encima los trocitos de longaniza.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada