Ingredients per 2-3 persones:
2 peus de porc sencers sense desossar
Aigua
Herbes
2 poma golden
1/2 ampolla de vi dolç Pedro Ximenez
Mantega
Sal
Pebre
Preparació:
Bullim els peus de porc amb les herbes i sal durant una hora i mitja, el temps dependrà de l'olla que tingueu.
Colem i reservem el brou.
Desossem els peus de porc quan estiguin tebis i els anem tallant a trossets més petits. Ho reservem.
Saltem amb mantega les pomes pelades i tallades a trossets. Quan hagin agafat una mica de color però que encara estiguin fortes i afegirem els peus, ho salpebrem i ho cobrim amb una mica de brou dels peus de porc i el ví dolç. A foc viu, deixem que es redueixi fins que tots els ingredients adquireixin una textura caramel.litzada.
Ho deixem refredar una mica i ja ho podem emplatar.
Per adonar el tàrtar hem posat unes fulles de julivert.
TARTAR DE PIES DE CERDO CON MANZANA CARAMELIZADA
TARTAR DE PIES DE CERDO CON MANZANA CARAMELIZADA
Ingredientes para 2-3 personas:
2 pies de cerdo enteros sin deshuesar
Agua
Hierbas de caldo
2 manzanas Golden
1/2 botella de vino dulce Pedro Ximenez
Mantequilla
Sal
Pimienta
Preparación:
Hervimos los pies de cerdo con las hierbas y sal durante una hora y media, el tiempo dependerá de la olla que tengáis.
Colamos y reservamos el caldo.
Deshuesamos los pies de cerdo cuando estén tibios y los vamos cortando a trocitos más pequeños. Lo reservamos.
Ponemos en una paella mantequilla y las manzanas peladas y cortadas a trocitos. Cuando hayan cogido color pero que estén fuertes añadiremos los pies, lo salpimientaremos y añadiremos un poco del caldo de los pies de cerdo y lo cubriremos con el vino Pedro Ximenez. El fuego lo ponemos al máximo dejando que se reduzca hasta que todos los ingredientes adquieran una textura caramelizada.
Lo dejamos enfriar un poquito y ya podemos emplatar.
Para adornar el tartar he puesto unas hojas de perejil.
Para adornar el tartar he puesto unas hojas de perejil.
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