Ingredients
200 gr. De cireres
200 gr. De maduixes
250 gr. De tomàquets de
branca (madurs però de carn dura)
400gr. De formatge de cabra
100 ml de vinagre de Mòdena
100 ml Pedro Ximenes
Sal Maldon – Oli d’Oliva
Preparació
Per la reducció de vinagre i
Pedro Ximenes; posem en un recipient al foc amb vinagre de Mòdena i el Pedro
Ximenes i, quan arrenqui el bull, ho traiem i ho deixem refredar.
Obrim les cireres per la
meitat i traiem el pinyol i la cua.
Rentem les maduixes, traiem
el cor i tallem a la mida de la cirera.
Traiem el peduncle als
tomàquets i els hi fem una creu a l’altra banda. Escaldeu-los amb aigua calenta i refresqueu-los
ràpidament. Ho pelem i traiem les llavors i tallem la polpa a la mateixa mida
de les fruites.
Posem les fruites i el
tomàquet tallats en un bol i ho amanim amb oli d’oliva, la reducció de vinagre
i la sal maldon. En un motlle rodó, a la mida de la rodanxa del formatge, posem
les fruites amanides, a sobre, el formatge, i ho gratinem. Quan ho traiem, ho
decorem amb fruites, la reducció i un bon raig d’oli d’oliva cru.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada