Ingredients:
100 gr. De mató
Mel de taronger
Foie quicos cruixents
Sal de vi
Preparació:
Primer de tot farem la sal de vi, es pot fer uns dies abans de fer el plat. Posem en un pot petit la sal, jo he agafat la sal maldon però també es pot fer amb sal gruixuda, impregnem la sal amb el vi i ho deixem reposar fins que s'evapora totalment el vi.
En un bol posem el mató i l’esmicolem amb una
forquilla. A continuació triturem els
quicos. Seguidament agafem el foie prèviament congelat ja que sinó no es
podrà fer escames.
Fem el muntatge, a la base el mató, hi afegim un fil de mel
i un polsim de quicos triturats posem unes escames de foie i finalment unes
escames de sal de vi per donar-li un toc de color.
S’ha de preparar poc abans de servir ja que pot ser que els
quicos s’estovin.
Font: Les receptes del Miquel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada