Ingredients:
Làmines de lasanya
Peus de porc
Ceps
Crema de llet
Oli
Sal
Sobrassada
Galetes Maria
Preparació:
Primer de tot
posem a bullir els peus de porc, normalment són un parell d’hores amb aigua i
sal. Un cop estiguin els desosarem i els picarem.
Per una altre
banda posem amb aigua calenta les làmines de lasanya.
A continuació
farem la salsa de ceps, rentarem els ceps, els tallarem i els fregirem,
rectificarem de sal. Un cop estiguin fregits els hi tirem la crema de llet i ho
remenem. Ho passem per la batedora perquè quedi ben fi.
Agafem una
galeta Maria i li posarem sobrassada per una banda.
Ho emplatarem,
posarem una làmina de lasanya, a sobre els trossets de peus de porc, hi tirarem
una miqueta de la crema de ceps perquè quedi més amorosit i ho cobrim amb
l’altre làmina de lasanya. Tirarem per sobre la salsa de ceps i al damunt
posarem la galeta amb la sobrassada i una miqueta de peus de porc per adornar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada