Ingredients:
4
cuixetes de pollastre
1 ceba
1
cervesa
1 grapat
d’ametlles o avellanes
1 all
Julivert
2
galetes Maria
Sal
Oli
Pebre
negre
Tomàquet triturat
Preparació :
Salpebreu les
cuixes i a continuació les daureu en una cassola amb oli calent. Un cop
fregides les reserveu en un plat. A la mateixa cassola on heu fregit la carn,
sofregiu la ceba picada i després el tomàquet triturat. Si voleu podeu
posar una mica de sucre per eliminar l'acidesa.
Un cop fet el sofregit, torneu a posar les cuixes a la cassola, les remeneu i a continuació tireu la cervesa i la deixeu una estona fins que s'evapori.
Per acabar, feu la picada amb el fruit sec, l'all, el julivert i les galetes, poseu una mica d'aigua i ho afegiu a la cassola. Us recomano que feu aquest plat el dia anterior.
Un cop fet el sofregit, torneu a posar les cuixes a la cassola, les remeneu i a continuació tireu la cervesa i la deixeu una estona fins que s'evapori.
Per acabar, feu la picada amb el fruit sec, l'all, el julivert i les galetes, poseu una mica d'aigua i ho afegiu a la cassola. Us recomano que feu aquest plat el dia anterior.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada