Ingredients per 10 gotets:
1 ou escumat per gotet
Pernil ibèric a daus
6-7 cors de carxofes cuits
1 gra d’all
Pebre negre acabat de moldre
Sal maldon
Oli de tòfona
Oli d’oliva
Sal
Cibulet fresc
Preparació:
Poseu en el vas de la
batedora les carxofes, afegiu-hi la sal, pebre negre acabat de moldre i el gra
d’all. Afegiu-hi un bon raig d’oli d’oliva i tritureu-ho fins a obtenir una crema fina i homogènia.
Reserveu-ho en calent.
Prepareu els ous escumats-
Folreu l’interior d’un gotet amb paper films I pinteu amb una mica d’oli de
tòfona. Aboqueu-hi l’ou, I tanqueu el paper fent una bossa. Lligueu-la ben fort pel cap damunt amb un cordill.
Poseu en un cassó amb aigua
al foc i feu que arrengui el bull. Aboqueu-hi els farcellets amb els ous
embolcallats i deixeu-los coure en 4-5 minuts, fins que la clara qualli i el
rovell no. Traieu-los de l’aigua bullint, refredeu-ho amb un bol amb aigua
freda, i retireu el paper film amb cura que no es trenquin. Reserveu-ho.
Omplim amb 1 o 2 cullerades
de crema de carxofes el fons, poseu l’ou acompanyeu amb uns daus de pernil,
afegim sal maldon, cibulet i unes gotes d’oli de tòfona.
Font: Les receptes de St. Hilari
t'han quedat fantàstics...i oi que són bons!!!
ResponEliminafelcitats!!
Alfons són molt bons, aquí trobaràs algunes reproduccions de creacions teves! Moltes gràcies per visitar el meu blog espero que t'agradi!
ResponElimina