divendres, 5 de desembre del 2014

GOTET DE CREMA D'ESPÀRRECS AMB BROTXETA DE PERNIL DE GLA





Ingredients per 4 persones:

1 manat d'espàrrecs verds
1 llauna d'espàrrecs blancs de 200 gr.
100 ml de nata líquida
4 talls de pernil de gla
Oli d'oliva
Sal
Pebre

Preparació:

Tallem la part més dura dels espàrrecs verds, els rentem i els tallem a trossos. Pelem la ceba i la tallem en juliana.
En una paella escalfem un parell de cullerades d'oli i sofregim la ceba durant uns 5 minuts i li afegim els espàrrecs, ho cobrim amb 200 ml d'aigua i ho deixem coure durant uns 10 minuts a foc baix. Ho retirem, salpebrem i ho triturem amb la batedora que quedi ben fi.
Triturem els espàrrecs blancs amb dues cullerades de la seva pròpia aigua de conservació i la nata líquida. Ho salpebrem.
Montem la brotxeta del pernil de gla.
En un gotet omplim la meitat d'espàrrec verd, la crema d'espàrrec blanc i ho acabarem amb la brotxeta del pernil de gla.


Font: Les receptes de St. Hilari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada