dilluns, 6 d’octubre de 2014

MUFFINS DE "MORCILLA" AMB COMPOTA DE POMA



Ingredients:
400gr. de "morcilla"
150 gr de farina
1 sobre de llevat químic
3 ous
sal
pebre
pinyons

Per a la compota de poma:
3 pomes mitjanes
1/2 got d'aigua
2 cullerades de sucre

Preparació:
Per a la compota de poma pelem les pomes i les talles a daus. Ho posem en un cassó juntament amb l'aigua i el sucre i ho deixem coure a foc lent fins a obtenir la compota. Reservar.
En una paella sense oli, daurem unes dues cullerades de pinyons.
Obrim les "morcilles" per treure'n el farcit i passem per la paella fins que tinguem una massa esmicolada. En un bol, batim els ous, afegim la "morcilla", la farina i el llevat tamisats, els pinyons i amb una mica de sal i ho remenm bé.
Preescalfem el forn a 180º. Omplim els motlles dels muffins amb la barreja. Posem uns quants pinyons per sobre. Ho enfornem durant uns 20 minuts o fins que veiem que siguin cuits. Deixem que es refredin.
Un cop freds, obrirem el muffins i els omplirem amb la compota de poma.



Font. Les receptes de St. Hilari





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada