dissabte, 28 de febrer de 2015

TÀRTAR DE BACALLÀ






Ingredients  per 4 persones:

500gr. de bacallà esqueixat
4 tomàquets madurs
25 gr de mostassa
25 gr de quètxup
50 gr de ceba
25 gr. de cogombrets
25 gr. de tàperes
Sal
Oli verge
Mesclum d'enciams
Olives negres

Preparació:

Abans d'escaldar els tomàquets els hi feu una creu a la part de sota. Una vegada els hem escaldat , els peleu i els talleu ben petit, traient-ne la polpa.
En un bol poseu una miqueta de mostassa, quètxup, els cogombrets picats i les tàperes també picades. Afegim oli, sal i el tomàquet. Ho barregem i ho posem dins d'un motlle.
Tallem el bacallà i el posem a sobre el tomàquet amb un raig d'oli al damunt.
Retirem el motlle, afegim al plat una miqueta de mesclum d'enciam ja amanit i unes olives.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada