diumenge, 11 d’octubre de 2015

AMANIDA DE TARDOR

Ingredients per a 2 persones:

80 gr de canonges
150 gr de bolets (canonges i rossinyols)
4 figues
150 gr de bolets
Mig tomàquet
Caviar d'oli (opcional)
1 raig de vi blanc

Per fer la vinagreta:
Oli
Vinagre de Chardonay
Soja
Salsa Perrins
Grans de mostassa antiga
Sal

Preparació:

Primer de tot netejarem els bolets, en aquest cas he posat camagrocs i rossinyols però es pot posar la varietat que volgueu. Un cop ben nets, ho posem en una paella sense oli. En un moment veureu com treuen tota l'aigua, deixeu-ho coure fins que l'aigua s'hagi evaporat i hi tirem un bon raig d'oli. Ho salpebrem. Un cop ho veiem fregidet i tirem una mica de vi blanc i ho deixem que es cogui.
A continuació prepararem el plat posant a la base els canonges. Tallarem el tomàquet a quadrets petits i els hi posarem a sobre, a continuació netejarem les figues i les tallarem a trossets i les hi afegirem. 
Per fer la vinagreta posarem un bon raig d'oli, el vinagre, unes gotes de soja, unes gotes de salsa perrins, la mostassa antiga i la sal.  El punt ho trobareu provant la vinagreta.
Tirarem la vinagreta per sobre l'amanida i per finalitzar posarem els bolets calents i una mica de caviar d'oli.


ENSALADA DE OTOÑO

Ingredientes para 2 personas:

80 gr de canónigos
150 gr de setas (rebozuelos y "rossinyols")
4 higos
150 gr de setas
Medio tomate
Caviar de aceite (opcional)
1 chorrito de vino blanco

Para hacer la vinagreta:
Aceite
Vinagre de Chardonay
Soja
Salsa Perrins
Granos de mostaza antigua
Sal

Preparación:

Primero de todo limpiaremos las setas, en esta ensalada he puesto rebozuelos y "rossinyols" pero se puede poner cualquier variedad de seta que queráis. Una vez ya estén limpios, los pasamos por una paella sin aceite. En un momento veréis como sacan todo el agua, lo dejamos cocer hasta que esta agua se haya evaporado y tiramos un buen chorro de aceite. Lo salpimentamos. Una vez lo veamos que ya están hechos tiramos un poquito de vino blanco y lo dejamos cocer.
A continuación preparamos el plato poniendo en la base los canónigos. Cortaremos el tomate a cuadraditos pequeños y lo pondremos encima, a continuación limpiaremos los higos y los cortaremos a trocitos y los añadiremos.
Para hacer la vinagreta pondremos un buen chorro de aceite, el vinagre, unas gotas de soja, unas gotas de salsa perrins, la mostaza antigua y la sal. El punto lo encontraréis probando la vinagreta.
Tiramos la vinagreta por encima de la ensalada y para finalizar pondremos las setas bien calientes y un poquito de caviar de aceite.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada