dilluns, 14 de juliol de 2014

TERRINA SUAU DE MOUSSE DE CARXOFES



Ingredients per a 4 persones:
6 cors de carxofa
4 clares d'ou
6 fulles de gelatina o 1 sobre de gelatina en pols
200 ml de natalíquida
50 cc de broud'au
Fulles de rúcula, canonges ....
Encenalls de formatge parmesà
Oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
Talleu els cors de carxofa en quatre parts i coure'ls en una cassola amb aigua i sal durant uns 15minuts. Escorreu-ho i tritureu-ho, si cal amb una mica de la mateixa aigua de cocció, fins que quedi un puré suau i homogeni.
A continuació escalfeu el brou i afegiu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades en aigua freda.
Barregeu el puré de carxofes amb la nata líquida, el brou amb la gelatina. Rectifiqueu-ho de sal-pebre.
Munteu les clares a punt de neu, i afegiu-les delicadament a la preparació anterior.

Ompliu el motlle i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 hores, fins que qualli.

Muntatge
Desmotlleu la mousse al plat de servei, guarniu-ho amb els encenalls de formatge parmesà i unes fulles de rucula, canonges... Serviu-ho acompanyat d'un fil d'oli i d'unes torradetes



Font: Les receptes de St Hilari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada