dijous, 3 de juliol del 2014

LASANYA DE PEUS DE PORC AMB SALSA DE CEPS I GALETA DE SOBRASSADA



Ingredients:


Làmines de lasanya

Peus de porc

Ceps

Crema de llet

Oli

Sal

Sobrassada

Galetes Maria



Preparació:



Primer de tot posem a bullir els peus de porc, normalment són un parell d’hores amb aigua i sal. Un cop estiguin els desosarem i els picarem.

Per una altre banda posem amb aigua calenta les làmines de lasanya.

A continuació farem la salsa de ceps, rentarem els ceps, els tallarem i els fregirem, rectificarem de sal. Un cop estiguin fregits els hi tirem la crema de llet i ho remenem. Ho passem per la batedora perquè quedi ben fi.

Agafem una galeta Maria i li posarem sobrassada per una banda.

Ho emplatarem, posarem una làmina de lasanya, a sobre els trossets de peus de porc, hi tirarem una miqueta de la crema de ceps perquè quedi més amorosit i ho cobrim amb l’altre làmina de lasanya. Tirarem per sobre la salsa de ceps i al damunt posarem la galeta amb la sobrassada i una miqueta de peus de porc per adornar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada