dilluns, 21 de juliol del 2014

POLLASTRE A LA CERVESA

Ingredients:

4 cuixetes de pollastre
1 ceba
1 cervesa
1 grapat d’ametlles o avellanes
1 all
Julivert
2 galetes Maria
Sal
Oli
Pebre negre
Tomàquet triturat

Preparació :

Salpebreu les cuixes i a continuació les daureu en una cassola amb oli calent. Un cop fregides les reserveu en un plat. A la mateixa cassola on heu fregit la carn, sofregiu la ceba picada i després el tomàquet triturat. Si voleu podeu posar una mica de sucre per eliminar l'acidesa.
Un cop fet el sofregit, torneu a posar les cuixes a la cassola, les remeneu i a continuació tireu la cervesa i la deixeu una estona fins que s'evapori.
Per acabar, feu la picada amb el fruit sec, l'all, el julivert i les galetes, poseu una mica d'aigua i ho afegiu a la cassola. Us recomano que feu aquest plat el dia anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada