diumenge, 3 d’agost de 2014

PARMENTIER DE PATATA FARCIDA DE SOBRASSADA AMB “MORCILLA” I OU POCHÉ




Ingredients:
Patates
Crema de llet
mantega
Sobrassada
Morcilla
Ous
Oli
Fulles d’enciam

Preparació:
Bullim les patates. Un cop estiguin al punt, les traiem del foc, les posem en un plat i hi tirem la mantega fosa, amb una forquilla les aixafem i anem tirant una mica de crema de llet. Ho reservem.
En una paella fregim a trossets la morcilla.
A continuació fem els ous poché, en una olla i posem aigua, sal i vinagre. Quan estigui bullint l’aigua hi tirem els ous, baixem el foc i ho deixem coure uns 3 minuts.
Farem la presentació, amb un aro I posem la patata, a continuació una capa de sobrassada , una altre capa de patata, a sobre un parell de trossos de morcilla i per finalitzar l’ou escumat, per acabar el plat i podem posar una mica d’enciam amanit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada