diumenge, 30 de novembre de 2014

CANELONS DE SANT ESTEVE





Ingredients:

20 plaques de canelons
200 gr. de carn de vedella
200 gr. de carn magre de porc
150 gr. carn de pollastre
1 foie
2 cebes
2 tomàquets ratllats
Conyac
Llet
Mantega
Farina
Formatge ratllat

Preparació:

Posem les plaques de canelons en aigua calenta tal i com diu les indicacions en una placa amb una mica de sal. Les anem remenant de tant en tant perquè no s'enganxin.
Posem a fregir una ceba tallada ben petita i tirem a daus la carn de vedella, la de porc i la de pollastre. Un cop estigui fregit hi tirem el foie, els tomàquets ratllats i una copeta de conyac, ho remenem i ho posem a la picadora.
Un cop ho tinguem, les plaques les deixem a sobre un drap i les tapem amb un altre drap.
A continuació, posarem sal al farcit i farcirem els canelons posant abans a la bandeja mantega perquè no s'enganxi.
Farem la beixamel, fregirem una ceba i quan la tinguem a punt  afegim un parell de cullerades de farina, ho remenem fins que la farina estigui rossa  i hi tirem la llet, anem remenant fins que veiem que ens queda com a nosaltres volem.
Tirem la beixamel a sobre els canelons i hi posem formatge ratllat i ho posarem a gratinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada