dilluns, 15 de desembre de 2014

BLOODY MARY AMB ESCOPINYES


Ingredients per 6 persones:

4 Tomàquets madurs
1 copa de vodka
2 gotes de tabasco
1 cullereta de salsa Worcestershire
Suc de 1/2 llimona
Pebre
Sal
200 gr. d'escopinyes
2 cullerades d'oli
1 fulla de gelatina
Brots germinats

Preparació:

Triturem els tomàquets i anem afegint la copa de vodka, 2 gotes de tabasco, 1 cullereta de salsa Worcestershire i el suc de 1/2 llimona. Ho colem i rectifiquem de sal i pebre. Ho posem a la nevera ben fresc.

En una paella amb tapa, saltegem les escopinyes a foc viu. Un cop obertes, separeu la carn de la petxina. Reservem la carn. El suc de la cocció li afegim la gelatina prèviament hidratada i la deixem refredar.

Un cop estigui solidificada la gelatina, la tallem a daus i la repartim en el fons de les copes. Punxem unes escopinyes en una petita broqueta i repartim la resta a les copes. Omplim amb el bloody mary i ho decorem amb la broqueta i una mica de germinats.


Font: Les Receptes de Sant Hilari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada