dilluns, 20 d’abril de 2015

PASTÍS FRED DE DONUT





Ingredients per 4-6 persones:

Per fer la base:

2 talls de pa de pessic (jo el vaig comprar ja fet i tallat)
3 donuts

Per fer el pastís:
 6 donuts
600 ml de crema de llet per montar
400 ml de llet sencera
125 gr. de sucre
250 gr de formatge philadelphia
2 sobres de quallada

Per al crumble:
50 gr de galetes digestive
 25 gr de sucre morè
25 gr ametlles crues
30 gr de mantega
1 donut

Preparació

Primer de tot agafarem els 3 donuts i els dos talls de pa de pessic i ho triturem bé. Agafarem un motlle d'aquests desmontables. Jo li he posat un paper de cuina a la base del motlle de la mateixa mida que el motlle però a la propera vegada ho faré sense a veure què passa!.
Posem la massa dels donuts i el pa de pessic al motlle i ho aixafem que quedi ben pla. Ho reservem.
Ara farem el pastís. Primer de tot triturem els donuts i els reservem. Barrejarem la llet amb els sobres de quallada i ho reservem. 
En una olla posem la crema de llet, el sucre i el formatge Philadelphia. Ho posem a escalfar i quan estigui calent afegim els 6 donuts triturats. Passem la batedora mentres s'escalfa perquè els donuts i el formatge es vagin triturant bé. Quan estigui tot integrat afegirem la llet amb els sobres de quallada i tornem a triturar, deixem que bulli durant un parell de minuts, retirem del foc i ho tirem a dins del motlle. Ho deixem refredar primer a temperatura ambient, un cop veiem que no està calent ho posem a la nevera.
Jo el vaig fer el dia anterior, així que el dia següent només vaig haver de fer el crumble. 
Agafem les galetes, les atmetlles i la mantega i ho triturarem. Repartim el crumble per sobre els pastís i li posem un donut per acabar la presentació.



PASTEL FRÍO DE DONUTS





Ingredientes para 4-6 personas:

Para hacer la base:

2 trozos de pan de "pessic" (yo lo compré hecho y cortado)
3 donuts

Para hacer el pastel:

6 donuts
600 ml de crema de leche para montar
400 ml de leche entera
125 gr. de azúcar
250 gr de queso  philadelphia
2 sobres de quajada

Para el crumble:
50 gr de galletas digestive
 25 gr de azúcar moreno
25 gr almendras crudas
30 gr de mantequilla
1 donut

Preparación:

Primero de todo cogeremos los 3 donuts y los dos trozos de pan de "pessic" y lo trituaremos bien. Cogeremos un molde desmontable. Yo he puesto un papel de cocina en la base del molde de la misma medida que el molde pero la próxima vez lo haré sin a ver qué pasa!
Pondremos la  masa de los donuts y el pan al molde y lo aplastaremos que quede bien plana. Lo reservamos.
Ahora haremos el pastel. Primero de todo trituaremos los donuts y los reservaremos. Mezclaremos las leche con los sobre de quajada y lo reservaremos.
En una olla ponemos la crema de leche, el azúcar y el queso Philadelphia. Lo ponemos a calentar y cuando esté caliente añadimos los 6 donuts triturados. Pasamos la batidora mientras se calienta para que los donuts y el queso se vayan triturando bien. Cuando esté todo integrado añadimos la leche con los sobres de quajada y volvemos a triturar, dejamos que hierva durante un par de minutos, retiramos del fuego y lo ponemos dentro del molde. Lo dejamos enfriar a temperatura ambiente, una vez veamos que ya no está caliente lo pondremos a la nevera.
Yo lo hice el día anterior, así que el mismo día que nos lo comimos hize el crumble.
Para hacer el crumble cogemos las galletas, las almendras y la mantequilla y lo trituramos. Repartimos el crumble por encima del pastel y encima le ponemos el donut para terminar la presentación.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada