dimarts, 26 de maig de 2015

GASPATXO DE CIRERES



Ingredients per a 4 persones:

700 gr de tomàquet madur
350 gr de cireres
350 gr de síndria
150 gr de pebrot vermell
1 ceba tendra petita
oli d'oliva
vinagre
Sal
Pebre
Tabasco
Salsa Perrins
Vodka

Preparació:

Rentarem totes les verdures i les cireres i li traurem el pinyol. Agafarem la síndria i li traurem la pell. Ho tallarem a trossos i ho trituarem. Ho passarem pel colador xinès.
Afegirem oli, vinagre i la resta d'ingredients al vostre gust. Si ho veieu molt espès i us agrada més líquid podeu afegir aigua mineral.
Reservarem a la nevera per servir-ho ben fred.


GAZPACHO DE CEREZAS



 

Ingredientes para 4 personas:

700 gr de tomate maduro
350 gr de cerezas
350 gr de sandía
150 gr de pimiento rojo
1 cebolla tierna pequeña
aceite de oliva
vinagre
Sal
Pimienta
Tabasco
Salsa Perrins
Vodka

Preparación:

Lavaremos todas las verduras y las cerezas y les sacaremos el hueso. Cogeremos la sandía y le sacaremos la piel. Lo cortaremos a trozos y lo trituraremos. Lo pasaremos por un colador.
Añadiremos el aceite, vinagre y el resto de ingredientes a vuestro gusto. Si lo veis muy espeso y os gusta más líquido podéis añadir agua mineral
Reservaremos a la nevera para servirlo bien frío.


1 comentari:

  1. Fet!!!!! ...... Excel.lent!!!!! Ens ha agradat moltissím!!!!
    El recomano,sense cap dubte!

    ResponElimina