dimecres, 6 de maig del 2015

OUS EN COCOTTE AMB BOLETS DE TEMPORADA


Ingredients per a 4 persones:

4 ous de granja o lo més frescos possibles
100 gr de bolets variats de temporada
60 gr. de mantega
Sal
Pebre negre mòlt

Per la crema de patates:

400 gr de patates
1/2 ceba dolça
500 ml de brou vegetal
100 ml de nata líquida 35% MG
Sal

Preparació:

Primer farem la crema de patates. En un cassó posem el brou, les patates pelades, la ceba i la sal a coure. Un cop cuites les passem pel turmix, afegim la nata i ho rectifiquem de sal, hem d'obtindre una textura cremosa, semilíquida.

Saltejarem els bolets en una paella amb una mica de mantega, sal i pebre.

Omplim les cocottes amb la meitat de la crema de patates fins la meitat de la cocotte, afegim els ous i els bolets saltats i les tapem.

Enfornem les cocottes a 180º C al bany maria durant uns 8 minuts.



HUEVOS EN COCOTTE CON SETAS DE TEMPORADA




Ingredientes para 4 personas:

4 huevos de granja o lo más frescos posibles
100 gr de setas variadas de temporada
60 gr. de mantequilla
Sal
Pimienta negra molida

Para la crema de patatas:

400 gr de patatas
1/2 cebolla dulce
500 ml de caldo vegetal
100 ml de nata líquida 35% MG
Sal

Preparación:

Primero haremos la crema de patatas. En un cazo pondremos el caldo, las patatas peladas, la cebolla y la sal a cocer. Una vez esté cocido lo pasaremos por el túrmix, añadimos la nata y rectificaremos de sal, tenemos que obtener una textura cremosa, semilíquida.

Saltearemos las setas en una paella con un poquito de mantequilla, sal y pimienta.

Llenamos las cocottes con la mitad de la crema de patatas hasta la mitad de la cocotte, añadiremos los huevos en crudo y las setas y lo tapamos.

Ponemos el horno a 180º C y las cocottes al baño maría durante unos 8 minutos.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada