dilluns, 22 de juny de 2015

CULLERA DE MOIXAMA AMB OU DE GUATLLA ESCUMAT
Ingredients:

Ous de guatlla
1 troç de moixama
Formatge parmesà
Sal fumada en escates
Oli

Preparació:

Folreu l'interior d'un gotet amb paper film i pinteu-lo amb una mica d'oli, això ho fem perquè l'ou no s'enganxi i no tinguem problemes alhora de treure'l.
A continuació amb la punta d'un ganivet obrirem l'ou pel capdamunt, el posarem dins el gotet per poder tirar l'ou de guatlla i lligar-lo amb un cordill.
Posem en un cassó amb aigua al foc, quan arrenqui el bull hi aboquem els farcellets d'ous de guatlla i els deixem coure entre 30 i 40 segons, fins que la clara es qualli. El traiem de l'aigua i els deixem refredar. Retirem el paper film amb molta cura de que no es trenquin.
A continuació farem petits daus de moixama.
Per finalitzar muntarem les culleretes, posarem a la base els dauets de moixama, a sobre l'ou de guatlla, una mica de formatge parmesà ratllat per sobre, unes escates de sal i un rajolí  d'oli d'oliva.Font. Les Receptes de Sant Hilari


CUCHARA DE MOJAMA CON HUEVO DE CODORNIZ ESPUMADO
Ingredientes:

Huevos de codorniz
1 trozo de mojama
Queso parmesano
Sal ahumada en escamas
Aceite

Preparación:

Forrar el interior de un vasito con papel film y lo pintamos con un poco de aceite, eso lo hacemos para que el huevo no se pegue y no tengamos problemas a la hora de sacarlo.
A continuación con la punta del cuchillo abrimos el huevo por la parte de encima, lo pondremos dentro del vasito y con un cordel ataremos el papel film.
Pondremos en un cazo con agua al fuego, cuando hierva tiramos los huevos de codorniz y los dejamos cocer entre 30 y 40 segundos, hasta que la clara cuaje. Los sacamos del agua y los dejamos enfriar. Retiramos el papel film con mucho cuidado de que no se rompan.
A continuación haremos pequeños dados de mojama
Para finalizar montaremos las cucharitas, pondremos en la base los dados de mojama, encima el huevo de codorniz, un poquito de queso parmesano rallado por encima, unas escamas de sal y un poquito de aceite de oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada