diumenge, 14 de juny del 2015

PEBROT VERD FARCIT DE TRUITA DE PATATES




Ingredients per a 4 persones:

4 pebrots verds italians, com més rectes millor.
3 patates
1 ceba
Suc de tomàquet
Oli
Sal

Preparació:

Primer de tot pelarem i tallarem les patates i la ceba com si féssim una truita de patates. Posarem un cassó al foc amb oli i les fregirem un cop estigui ben calent l'oli.
Mentrestant agafarem els pebrots i els netejarem, tallarem la tija del pebrot i traurem les pepites amb molt de compte de que no es trenqui el pebrot. Hi passarem una mica d'aigua si cal, ja que a vegades costa treure les pepites.
Un cop tinguem les patates i la ceba fregida, ho posarem en un bol i afegirem la sal. Agafarem un  parell d'ous, posem la sal i els batrem, ho tirem a dins les patates i la ceba i ho barregem bé. A continuació posarem la barreja dins del pebrot amb molt de compte no es trenqui fins a dalt de tot i ben apretat.
Posarem el forn a uns 180º que s'escalfi i un cop estigui ho baixarem a 150º. 
En una placa de forn hi posarem els pebrots. Ho deixarem uns 20-25 minuts, això dependrà del tipus de forn que tinguem. Haurem d'anar controlant i almenys una vegada donar-li la volta.
Un cop tinguem els pebrots ho reservem.
Per finalitzar farem el suc de tomàquet, així que en una paella posarem un raig d'oli i  fregirem una mica de suc de tomàquet. Un cop el tinguem el reservem.
Emplatarem posant el pebrot farcit de truita de patates i ho tallarem. Al costat posarem una mica de suc de tomàquet.


PIMIENTO VERDE RELLENO DE TORTILLA DE PATATAS


Ingredientes para  4 personas:

4 pimientos verdes italianos, tienen que ser lo más rectos posibles.
3 patatas
1 cebolla
Tomate triturado (salsa)
Aceite
Sal

Preparación:

Primero de todo pelaremos y cortaremos las patatas y la cebolla como si fuéramos a hacer una tortilla de patatas. Pondremos en un cazo al fuego con aceite y las freiremos una vez esté bien caliente el aceite.
Mientrastanto cogeremos los pimientos y los limpiaremos, cortaremos el tallo del pimiento y sacaremos las pepitas con mucho cuidado que no se rompa el pimiento. Pasaremos un poco de agua ya que a veces cuesta sacar las pepitas.
Una vez estén hechas las patatas y la cebolla frita, lo pondremos en un bol y añadiremos la sal. Cogeremos un par de huevos, pondremos la sal y los batiremos, lo tiramos dentro de las patatas y la cebolla y lo mezclaremos bien. A continuación pondremos la mezcla dentro del pimiento con mucho cuidado de que no se rompa, hasta arriba del todo, bien apretado.
Pondremos el horno a unos 180º que se caliente y una vez esté lo bajaremos a 150º.
En una placa de horno pondremos los pimientos. Los dejaremos unos 20-25 minutos, eso dependerá del tipo de horno que tengamos. Tendremos que ir controlando y almenos darle la vuelta una vez.
Una vez estén hechos los pimientos los reservamos.
Para finalizar, haremos el tomate triturado, así que en una paella pondremos un poquito de aceite y freiremos un poco de tomate triturado. Una vez lo tengamos lo reservamos.
Emplataremos poniendo el pimiento relleno de tortilla de patatas y lo cortaremos. Al lado pondremos un poquito de salsa de tomate.


2 comentaris: