diumenge, 19 de juliol de 2015

CASSOLETA DE BOTIFARRA NEGRA I COMPOTA DE POMA






Ingredients:

Cassoletes de pasta brisa
Botifarra negra
Poma
Sucre
Oli d'oliva

Preparació:

Primer de tot preescalfarem el forn a 180º per després posar les cassoletes.
A continuació agafem la botifarra negra li traiem la pell  i l'esmicolem, la posem a la paella i la fregim.
Posarem les cassoletes al forn durant uns deu minuts.
Tallem la poma a daus petits i hi posem sucre. Ho tapem (jo ho vaig fer en un tupper) i ho posem al microones, uns 7 minuts, pot ser que necessiti més minuts, això ho haureu d'anar controlant. Si no us queda ben bé una compota es pot tirar una miqueta d'aigua i ho torneu a posar al microones. A continuació ho passem per la batedora perquè quedi més fi. Una altre opció és comprarla feta.
Anem a muntar les cassoletes posant la botifarra negra i la compota de poma per sobre.
Es serveixen calentes.


Font: La cuina de l'Eri 

CAZUELITA DE BUTIFARRA NEGRA Y COMPOTA DE MANZANA



Ingredientes:

Cazuelitas de pasta brisa
Butifarra negra
Manzana
Azúcar
Aceiter de oliva

Preparación:

Primero de todo precalentaremos el horno a 180º para después poner las cazuelitas de pasta brisa.
A continuación le sacamos la piel y la cortamos bien pequeña la butifarra negra, la ponemos en una paella y la freímos.
Pondremos las cazuelitas al horno durante unos diez minutos.
Cortamos la manzana a dados pequeños y ponemos azúcar. Lo tapamos (yo lo hize en un tupper) y lo ponemos al microondas durante unos 7 minutos, puede ser que necesite menos minutos, lo tenemos que ir controlando. Si no os queda bien bien una compota se puede tirar un poquito de agua y lo vovlvemos a poner al microondas. A continuació lo pasamos por la batidora para que quede bien fino. Otra opción es comprarla hecha.
Vamos a montar las cazuelitas poniendo la butifarra negra y la compota de manzana por encima.
Se sirven calientes.
 

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