dimarts, 28 de juliol del 2015

BOMBÓ DE FOIE ARREBOSSAT AMB CARQUINYOLIS


Ingredients per 12 bombons:

100 gr de foie micuit
50 gr de carquinyolis

Preparació:

Fem boles amb el foie no gaire grans ni gaire petites, ha d'estar ben fred el foie per poder-lo treballar. Si no ho heu de presentar inmediatament us recomano que poseu al congelador les boles de foie tapats amb un tàper i ho traieu 10 minuts abans de servir sense arrebosssar-los.
A continuació posarem els carquinyolis en un morter i els picarem fins que quedi una farina.
Agafarem les boles de foie i les anirem arrebossant.
Finalment les col.locarem a les culleretes.




Font: Les Receptes d'en Miquel

BOMBÓ DE FOIE REBOZADO CON CARQUIÑOLIS

 




Ingredientes para 12 bombones:

100 gr de foie micuit
50 gr de carquiñolis


Preparación:

Hacemos bolas con el foie no muy grandes ni muy pequeñas, el foie tiene que estar bien frío para poderlo trabajar. Si no lo tenéis que presentar inmediatamente os recomiendo que pongáis al congelador las bolas de foie tapados con un taper y lo saquéis 10 minutos antes de servir sin rebozarlo.
A continuación pondremos los carquiñolis en un mortero y los picaremos hasta que quede una harina.
Cogemos las bolas de foie y las iremos rebozando.
Finalmente las colocaremos en unas cucharitas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada