divendres, 7 d’agost de 2015

CULLERETA DE LLONGANISSA AMB FESOLS






Ingredients per 4 persones:

2 talls de llonganissa
250 gr de fesols del ganxet
Oli d'oliva


Preparació:

Agafem els fesols comprats ja cuits i els posem en aigua calenta durant un minut per donar-li una mica d'escalfor. Els saltem a la paella i per últim els triturem.
Posem a fregir la llangonissa tallada petitona amb un raig d'oli.
Posarem en una mànega pastissera la crema de fesols i la posem en molt de compte a la cullereta. Per finalitzar posarem al damunt els trossets de llonganissa.


CUCHARITA DE LONGANIZA  CON ALUBIAS





Ingredientes per 4 personas:

2 cortes de longaniza
250 gr de alubias del ganchillo
Aceite de Oliva


Preparación:

Cogeremos las alubias ya cocidas y las pondremos en agua caliente durante un minuto paraa darle un poquito de calor. Las ponemos en una paella con un poquito de aceite, cuando estén las trituramos.
Pondremos a freir la longaniza cortada bien pequeña con un poquito de aceite.
En una manga pastelera introduciremos la crema de alubias y la pondremos con mucho cuidado en la cuchara.
Para finalizar pondremos encima los trocitos de longaniza.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada