dissabte, 7 de novembre de 2015

TÀRTAR DE VIEIRA SOBRE CREMA D'ALVOCAT






Ingredients per a 4 persones:

1 caixa de vieires petites gallegues o 4 vieires
1,5 alvocat
1 llima
1 escalunya
3 cullerades de salsa de soja
pela de la taronja
pebre negre
oli d'oliva

Preparació:

Primer de tot  pelarem i picarem l'escalunya molt finament, ho podeu fer amb la mandolina perquè us quedi ben fina.
Traurem el corall, o sigui la part taronja, i les tallem a dauets molt petits. Els coloquem en un bol juntament amb l'escalunya i la salsa de soja i ho deixem macerar.
Tallem la pela de la llima i de la taronja i ho reservem.
Triturem l'alvocat amb el suc de mitja llima, sal, pebre i unes gotes d'oli.
Salpebrem les vieires i afegim les peles de llima i taronja talladetes a trossos petits, ho remenem bé perquè es quedi tot impregnat.
Emplatem posant dins de d'una closques de vieires la carn de la vieira, una altre amb la crema d'alvocat i per últim posem al plat una mica de la crema d'alvocat i per sobre la resta de la vieira.


Font: Revista Cuina



TÁRTAR DE VIEIRA  SOBRE CREMA DE AGUACATE




 Ingredientes para 4 personas:

4 vieiras
1,5 aguacates
1 lima
1 cebolla
3 cucharadas de soja
Piel de una naranja
Sal
Pimienta negra
Aceite de oliva

Preparación:

Pelamos y picamos la cebolla muy fina, si tenemos una mandolina lo podemos hacer mejor.
Cortamos las vieiras a dados muy pequeños y los colocamos en un bol juntamente con la cebolla y 3 cucharadas de soja.
Cortamos las pieles de la lima y la naranja teniendo cuidado no coger la parte blanca ya que es amargo. Si lo cogemos con la punta del cuchillo vamos rascando hasta sacarlo todo. Tiene que quedar transparente.
Trituramos los aguacates con el zumo de media lima, sal, pimienta y unas gotas de aceite.
Salpimentamos las vieiras y añadimos las pieles de lima y de naranja cortadas a trocitos muy pequeños, lo mezclamos bien para que quede bien impregnado de las pieles.
Emplatamos poniendo en una cáscara de la vieira la carne de la vieira, otra con la crema de aguacate y por último pondremos en el plato un poquito de la crema de aguacate con una cuchara y encima el resto de las vieiras.





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