divendres, 20 de novembre de 2015

BROWNIE AMB FESTUCS






Ingredients:

200 gr de xocolata especial per a postres
3 ous
150 gr de mantega + 1 nou de mantega per al motlle
100 gr de farina
160 gr de sucre
70 gr de festucs sense sal

Preparació:

Primer de tot precalentarem el forn a 200º.
En una paella a foc fort, torrarem els festucs, quan ho tinguem els aixafarem a trossos grans.
En un bol, fonem la mantega i la xocolata a trossos en el microones, ho posarem durant 2 minuts al màxim controlant de que no es cremi la xocolata.
Afegirem la farina, 120 gr de sucre, els ous i els festucs i ho barregem bé.
Ho posem al motlle prèviament engrasat amb la mantega i enfarinat i ho coem al forn uns 12-14 minuts. Mirarem que el brownie estigui cuit puntxant-lo amb un escuradents.
Finalment, ho desmotllem i ho tallem.



BROWNIE CON PISTACHOS  




Ingredientes:

200 gr de chocolate especial para postres
3 huevos
150 gr de mantequilla + 1 nuez de mantequilla para el molde
100 gr de harina
160 gr de azúcar
70 gr de pistachos sin sal

Preparación:

Primero de todo precalentaremos el horno a 200º.
En una paella a fuego fuerte, tostaremos los pistachos, cuando estén tostados los aplastaremos a trozos grandes.
En un bol fundimos la mantequilla y el chocolate a trozos en el microondas, lo pondremos durante dos minutos al máximos siempre controlando que no se nos queme el chocolate.
Añadiremos la harina, 120 gr de azúcar, los huevos y los pistachos y lo mezclaremos bien.
Lo ponemos en un molde previamente engrasado con la mantequilla y enharinado y lo cocemos al horno durante unos 12-14 minutos. Miramos que el brownie esté hecho, pinchándolo con un punzón o un palillo.
Finalmente lo desmoldamos y lo cortamos.



Font: La cuina de l'Eri




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada