dijous, 16 de juny de 2016

CUCURUTXUS FARCITS DE CREMA DE FORMATGE I PERNIL IBÈRIC



Ingredients per a 4 persones:

1 paquet de masa brik (Hacendado)
Pernil Ibèric tallat finet
Un tros de formatge manchego
Nata líquida 35% MG
Mantega
1 ou
Motlles cucurutxus metàl.lics

Preparació:

Com ja sabem la masa brik és rodona, per tant agafarem amb molt de compte una làmina i la partirem per la meitat.

Posarem al microones un tros de mantega i la fondrem. Agafarem un cucurutxu i el pintarem amb la mantega. 

Agafarem una meitat de la masa i col.locarem el cucurutxu a les 6:30 i començarem enrotllant-lo fins a les 12. Anirem enrotllant fins que acabem els motlles.

Escalfarem el forn a 180º.

Un cop tinguem tots els cucurutxus, batrem un ou, els pintarem i els deixarem sobre un paper de forn.

Quan tinguem el forn escalfat els posarem a dins d'una placa, a 180º durant 10 minuts.

Un cop hàgin passat els 10 minuts els traurem del forn i els deixarem que es refredin per després treure el motlle.

A continuació farem la crema de formatge. En un cassó posem a escalfar la nata líquida , afegim el formatge a trossos, així anirà més ràpid a desfer-se. La proporció és el doble de formatge que de nata. Ens ha de quedar una crema. Ho deixem refredar i així també se'ns espesirà.

Finalment un cop els cucurutxus estan freds i ja hem tret el motlle hi posarem la crema de formatge i per acabar el pernil ibèric.


 CUCURUCHOS RELLENOS DE CREMA DE QUESO Y JAMÓN IBÉRICO

 


Ingredientes para 4 personas:

1 paquete de masa brik (Hacendado)
Jamón ibérico en lonchas finas
Un trozo de queso manchego
Nata líquida 35% mg
Mantequilla
1 huevo
Moldes de conos metálicos

Preparación:

Com ya sabéis la masa brik es redonda, por tanto cogeremos con mucho cuidado una lámina y la partiremos por la mitad.

Pondremos en el microondas un trozo de mantequilla y la derretiremos. Cogeremos un cono y con un pincel lo pintaremos con la mantequilla

Cogeremos una mitad de la masa brik y colocaremos el cono a las 6:30 y empezaremos a enrollarlo hasta las 12.

Calentaremos el horno a 180º.

Una vez tengamos todos los cucuruchus  hechos, batiremos un huevo y los pintaremos, los dejaremos sobre un papel de horno.

Cuando tengamos el horno caliente los pondremos dentro de una placa, a 180º durante 10 minutos.

Una vez hayan pasado los 10 minutos los sacaremos del horno y los dejaremos que se enfríen para así después sacar los moldes. 

A continuación haremos la crema de queso. En un cazo pondremos a calentar la nata líquida, añadiremos el queso a trocitos, así nos irá mejor para que se deshaga. La proporción es el doble de queso que de nata. Nos tiene que quedar una crema. Lo dejamos enfriar y así se nos espesará más.

Finalmente una vez los cucuruchos estén fríos y ya hayamos sacado el molde pondremos la crema de queso y para terminar el jamón ibérico en lonchas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada