divendres, 13 de gener de 2017

FUMET DE PEIX DE ROCA


Ingredients per a mig litre de brou:

2 aranyes
1 escorpora
2 rates
Porro
Apit
1 all
Ceba de Figueres
Tomàquet
Fulles de julivert
Aigua freda

Preparació:

Per fer aquest fumet agafarem una olla i posrem una mica d'oli d'oliva, agafarem el gra d'all i l'aixafarem, el fregim una mica, quan agafi color tirem tot el peix net i les verdures senceres i netes, el porro, l'apit, una ceba de figueres, el tomàquet, fulles de julivert i per finalitzar tirarem aigua freda fins a cubrir-ho.

Quan comenci a bullirel deixarem entre 20 i 25 minuts. Un cop el tinguem, el deixarem reposar uns 10 minuts.

Finalment colarem el caldo.


FUMET DE PESCADO DE ROCA



Ingredientes para medio litro de sopa:

2 arañas
1 escórpora
2 ratas o cualquier tipo de pescado de roca
Puerro
Apio
1 ajo
Cebolla roja
Tomate
Hojas de perejil
Agua fría

Preparación:

Para hacer este fumet, cogeremos una olla y pondremos aceite de oliva, cogeremos un grano de ajo y lo aplastaremos, lo freiremos un poco, cuando tenga color tiraremos todo el pescado de roca y las verduras enteras y limpias, el puerro, el apio, la cebolla roja, el tomate y las hojas de perejil. Para finalizar tiramos agua fría hasta cubrir todo. 

Cuando empiece a hervir lo dejaremos entre 20 y 25 minutos. Una vez hayan pasado los minutos, lo dejaremos reposar unos 10 minutos.

Finalmente colaremos el caldo.



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