dimecres, 1 de febrer de 2017

CREMA DE FORMATGE DE CABRA, PEBROTS VERMELLS I CRUMBLE DE NEULES I ANXOVES


Ingredients per a 12 gotets:

Per la crema de formatge

200 gr de formatge rulo de cabra
150 g. de llet

Per la crema de pebrot vermell

350 gr de pebrots vermells grans
200 gr del suc dels pebrots al forn
Mitja cullereta de comí mòlt
Mitja cullereta de pebre negre recent molgut
Oli d'oliva
Sal

Per al crumble de neules i anxoves

40 gr d'anxoves sense oli
40 gr de neules
40 gr de ceba fregida cruixent
Cibulet (opcional)

Preparació:

Primer de tot podem escalivar els pebrots al forn el dia anterior. Ho posem en una bandeja amb oli a 180º-200º fins que estiguin cuits. Un cop estiguin, els pelarem i els deixarem refredar. 

Farem la crema de formatge, en un got de la batedora hi posarem el formatge a trossos i la llet i ho triturarem fins a obtindre una crema fina.

Agafarem els pebrots ja nets de llavors i juntament amb el seu suc el posarem al got de la batedora, afegirem el comí, el pebre negre, sal i oli d'oliva. Ho triturarem fins a obtindre una crema molt més lleugera i fina que la de formatge.

Finalment preparem el crumble, posem les anxoves sense oli en un morter i amb la mà de morter les aixafem, incorporem la ceba fregida cruixent i les neules i ho triturem una mica i ho barregem. Quedarà més maco i més gustós si no està gaire triturat.

Només ens queda posar-ho en els gotets, primer de tot posarem la crema de formatge de cabra, a continuació la de pebrot vermell que en proporció ha de ser més que la de formatge i per sobre posem el crumble de neules i anxoves. Ho decorem amb una mica de cibulet.

Aquests gotets es poden menjar tan freds com calents, així que com que els vaig fer al desembre els vaig fer calents, posant-lo uns segons al microones abans de posar el crumble.


Font: Gastronomia & Cia


CREMA DE QUESO DE CABRA, PIMIENTOS ROJOS Y CRUMBLE DE BARQUILLOS Y ANCHOAS


Ingredientes para 12 vasitos:

Para la crema de queso

200 gr de queso de rulo de cabra
150 gr de leche 

Para la crema de pimientos rojos

350 gr de pimientos rojos grandes
200 gr de su jugo
Media cucharadita de comino molido
Media cucharadita de pimienta negra recién molida
Aceite de oliva
Sal

Para el crumble de barquillos y anchoas

40 gr de anchoas bien escurridas
40 gr de barquillos
40 gr de cebolla frita crujiente
Cebollino (opcional)

Preparación:

Primero de todo ya podemos asar los pimientos els día anterior. Los ponemos en una bandeja con aceite, a 180º-200º hasta que veamos que estén horneados. Una vez los tengamos los pelaremos y los reservamos.

A continuación haremos la crema de queso, pondremos en el vaso de la batidora el queso de rulo de cabra a trocitos y la leche. Lo batiremos para que quede una crema bien fina.

Una vez limpios los pimientos de semillas los pondremos en un vaso de batidora junto a su jugo, le añadiremos el comino, la pimienta negra, sal y aceite. Lo trituraremos hasta obtener una crema más ligera que la del queso.

Finalmente preparamos el crumble de barquillos y anchoas, en un mortero pondremos las anchoas y las trituramos con la mano de mortero, incorporamos los barquillos y la cebolla crujiente y lo trituramos un poco con la mano de mortero. No tiene que quedar muy triturado.

Solamente nos queda presentarlo, así que pondremos en un vasito un poco de crema de queso, encima el doble de crema de pimientos (la crema de pimientos tiene que ser el doble que la de queso) y por encima tiraremos el crumble. Lo podemos decorar con un poco de cebollino. 

Estos vasitos se pueden servir tanto calientes como fríos, yo como los hice en diciembre los hice calientes, así que le dí un golpe de microondas antes de poner el crumble.


Fuente: Gastronomia & Cia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada