diumenge, 19 de febrer de 2017

VIERIES AMB SALSA DE SOJA I ESPAGUETIS DE CARBASSÓ


Ingredients per a 2 persones:

4 vieires grans o 8 petites
1gotet de salsa de soja
el suc de mitja llima
1 carbassó si és gran mig
Oli d'oliva
Sal
Pebre recèn molguda

Preparació:

En un bol barrejarem la salsa de soja i mitja llima.

Tallarem amb una mandolina el carbassó, ens quedaran uns espaguetis.

Posarem la salsa de soja en una paella i els espaguetis i ho anirem confitant a foc molt lent i que no es facin molt ja que es poden desfer.

Per últim farem les vieires a la planxa, les farem per les dues bandes sense passar-nos de cocció ja que ens poden assecar i no ens interessa. Les salpebrarem.

Emplatarem, posant a la base les vieires i per sobre els espaguetis de carbassó.


Font: A la carta para dos


VIEIRAS CON SALSA DE SOJA Y ESPAGUETIS DE CALABACÍN




Ingredientes para dos personas:

4 vieiras grandes o 8 pequeñas
1 tacita de salsa de soja
el zumo de media lima
1 calabacín si es pequeño o medio si es grande
Aceite de oliva
Sal
Pimienta recién molida

Preparación:

En un bol mezclamos la salsa de soja y el zumo de media lima. 

Cortamos el calabacín con una mandolina quedándonos tiras de calabacín muy finas.

En una paella ponemos el calabacín junto con la salsa de soja y el zumo de la lima y lo confitamos, a fuego muy bajo ya que no queremos que se nos deshagan los espaguetis. 

Por último ponemos las vieiras en la plancha, las cocemos por ambos lados teniendo cuidado de no pasarnos con la cocción ya que se quedarían secas y no estarían buenas. Tienen que quedarnos jugosas.
Las salpimentamos.

Emplatamos poniendo en la base las vieiras y encima los espaguetis de calabacín.


Fuente: A la carta para dos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada