dilluns, 30 de juny de 2014

MEL I MATÓ AMB QUICOS I FOIE A LA SAL DE VÍ






Ingredients:

100 gr. De mató
Mel de taronger
Foie quicos cruixents
Sal de vi

Preparació:

Primer de tot farem la sal de vi, es pot fer uns dies abans de fer el plat. Posem en un pot petit la sal, jo he agafat la sal maldon però també es pot fer amb sal gruixuda, impregnem la sal  amb el vi i ho deixem reposar fins que s'evapora totalment el vi.

En un bol posem el mató i l’esmicolem amb una forquilla.  A continuació triturem els quicos. Seguidament agafem el foie prèviament congelat ja que sinó no es podrà  fer escames.

Fem el muntatge, a la base el mató, hi afegim un fil de mel i un polsim de quicos triturats posem unes escames de foie i finalment unes escames de sal de vi per donar-li un toc de color.

S’ha de preparar poc abans de servir ja que pot ser que els quicos s’estovin.


Font: Les receptes del Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada