dilluns, 12 de gener de 2015

COULANT DE TORRÓ XIXONA


Ingredients:


200 grams de torró de Xixona
20 gr de farina
3 ous
100 ml de nata líquida
75 gr de sucre

Preparació:

Trossejar el torró i escalfar-lo juntament amb la nata líquida ½ minut al microones. 
Tritureu-ho bé amb el túrmix. 
A part, batre els ous i el sucre amb les varilles elèctriques fins que quedin espumosos i doblin el seu volum. Incorporar amb suavitat la mescla de torró. Incorporar amb suavitat la farina tamisada.
Omplir unes flameres, prèviament untades amb mantega i farina i congelar. 
Preescalfar el forn a 250º i coure els coulants directament congelats entre 8 i 10 minuts.


COULANT DE TURRÓN DE JIJONA

Ingredientes:

200 gr de turrón de Jijona
20 gr de harina
3 huevos
100 ml de nata líquida
75 gr de azúcar

Preparación:

Trocear el turrón y lo ponemos a calentar junto con la nata líquida 1/2 minuto en el microondas.
 Lo trituramos bien con el túrmix. A part, batimos los huevos y el azúcar con las varillas eléctricas hasta que quede espumoso y doble su volumen.
Incorporamos con suavidad la mezcla del turrón. Incorporamos también con suavidad la harina tamizada. Llenamos unas flameras, previamente untadas con mantequilla y harina y lo ponemos al congelador.
Precalentamos el horno a 250º y cocemos los coulants directamente congelados entre 8 y 10 minutos.

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