dimarts, 27 de gener de 2015

QUALLADA DE BACALLÀ AMB MELMELADA DE TOMÀQUET


Aquesta recepta la vaig fer per any nou amb la família i a part de fàcil és boníssima, la vaig treure dels Fogons de la Bordeta i la veritat és que va ser un èxit total! Us la recomano!!!


Ingredients:

1 trosset de bacallà ja dessalat
300 ml de llet
1 all
7 gr de pols de quallada
Oli
Sal
Pebre
Melmelada de tomàquet

Preparació:

Primer de tot desfarem la quallada en pols en una mica dels 300 ml de llet i ho reservem.
En el fons dels gots que volguem presentar posarem un dit de melmelada de tomàquet.
Laminem l'all i el daurem en un cassó amb un raig d'oli. Hi afegim el bacallà esmicolat i hi donem un parell de voltes. Ho cobrim amb la resta de llet i deixem que bulli durant un minut. Salpebrem.
Triturem la barreja amb la batedora fins que quedi ben fina i la tornem a posar al foc al mateix cassó.
Quan torni a bullir hi afegim la llet on haviem desfet la quallada, deixem que torni a arrencar el bull, l'apartem del foc, i ho tornem a posar fins que torni a bullir. Ho retirem.
Omplim els gots on ja hi teniem la melmelada de tomàquet i els tapem bé amb film transparent, reservant a la nevera fins al moment de servir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada