divendres, 9 de gener de 2015

CULLERETES D' OU DE GUATLLA ESCUMAT I MOIXAMA






Ingredients:

Ous de guatlla
1 troç de moixama
Formatge parmesà
Sal fumada en escates
Oli

Preparació:

Folreu l'interior d'un gotet amb paper film i pinteu-lo amb una mica d'oli. Amb la punta d'un ganivet obriu l'ou de guatlla i aboqueu-ho dins del gotet. Tanqueu el paper film fent una bossa i lligueu-la ben fort pel cap d'amunt amb un cordill.
Poseu en un cassó amb aigua al foc i feu que arrengui el bull. Aboqueu els farcellets d'ou de guatlla i deixeu-los coure uns 30-40 segons, fins que la clara qualli i el rovell no. Traieu-los de l'aigua, deixeu-los refredar i retireu el paper film amb compte de que no es trenquin.
Agafem el troç de moixama i el tallem a daus molt petits, depenent de com sigui la cullereta serán petits o més petits. Reserveu-ho.
Poseu els ous a les culleretes, afegim els daus de moixama, una mica de formatge parmesà ratllat per sobre, unes escates de sal i un rajolí d'oli.



Font: Les receptes de Sant  Hilari


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada