dimarts, 29 de setembre de 2015

PÚDING D'ESPÀRRECS SOBRE LLIT DE MANGO


Ingredients per a 4 persones:

1 manat d'espàrrecs verds
uns quants espàrrecs per adornar el plat
1/4 de l. nata líquida
1 got d'oli
4 ous
1 ceba
1 porro
1 got de vi blanc
1/2 llimona
2 l d'aigua
1 tomàquet
1 mango
Sal
Pebre blanc
Nou moscada
Pa ratllat
Mantega

Preparació:

En una olla amb aigua bullent, poseu-hi a coure els espàrrecs, pelats, així no trobarem cap fil alhora de menjar.
Passats uns 20 minuts, els escorrem, els tallem i els reservem unes quantes puntes per decorar.
Preparem els motlles individuals folrats amb la mantega i el pa ratllat.
A part, sofregim la ceba i el porro tallats ben fins, un cop ros, afegim els espàrrecs, ho remenem una mica i hi tirem el vi blanc. Quan el vi s'hagi reduït, afegiu-hi els ous batuts, la crema de llet i unes gotes de llimona, sal, pebre i nou moscada. Barregeu-ho bé i tritureu-ho amb la batedora.
Ompliu els motlles i poseu-los a coure al forn, al bany maria, durant 20 o 30 minuts a uns 110º.
Agafarem el mango i el pelarem. A continuació el triturarem ben fi.
A la base del plat posarem una mica de mango, a sobre el púding d'espàrrecs desenmotllats i serviu-los acompanyats d'una mica de tomàquet picat i les puntes dels espàrrecs.


PÚDING DE ESPÁRRAGOS SOBRE UNA CAMA DE MANGO



Ingredientes per a 4 personas:

1 manojo de espárragos verdes
unos cuantos espárragos para adornar el plato
1/4 de l. nata líquida
1 vaso de aceite
4 huevos
1 cebolla
1 puerro
1 vaso de vino blanco
1/2 limón
2 l de aigua
1 tomate
1 mango
Sal
Pimienta blanca
Nuez  moscada
Pan rallado
Mantequilla

Preparación:

En una olla con agua hirviendo, ponemos a cocer los espárragos, pelados, así no encontraremos ningún hilillo a la hora de comer.
Pasados unos 20 minutos, los escurrimos, los cortamos y reservamos unas cuantas puntas para decorar.
Prepramos los moldes individuales forrados con mantequilla y el pan rallado.
A parte, sofreímos la cebolla y el porro cortados bien finos, una vez tengan color, añadiremos los espárragos, lo removemos un poquito y tiramos el vino blanco. Cuando el vino se haya reducido, añadimos los huevos batidos, la crema de leche y unas gotas de limón, sal, pimienta y nuez moscada. Mezclaremos bien y lo trituraremos en la batidora.
Llenamos los moldes y los ponemos al horno al baño María durante unos 20-30 minutos a unos 110º.
Pelaremos el mango y lo trituramos bien fino.
En la base del plato pondremos un poco de mango, encima el púding de espárragos desmoldado y lo servimos acompañado de un poquito de tomate picado y la punta de los espárragos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada