dilluns, 21 de desembre de 2015

CARPACCIO DE VEDELLA FARCIT DE FORMATGE PHILADELPHIA,MOSTASSA ANTIGUA I FORMATGE PARMESÀ



Ingredients per dues persones:

4 talls de carpaccio de vedella
Formatge Philadelphia
Formatge parmesà
Sal Maldon
Mostassa Antigua

Preparació:

Quan comprem carpaccio envasat ja et ve el carpaccio amb el formatge parmesà i una vinagreta.
Amb una cullereta farem una boleta amb el  formatge Philadelphia i ho posem al carpaccio, ho emboliquem.
A continuació hi posem al damunt del carpaccio la mostassa antigua, la sal maldon, unes gotes de la  vinagreta i trossets de formatge parmesà.


CARPACCIO DE TERNERA RELLENO CON QUESO PHILADELPHIA, MOSTAZA ANTIGUA Y QUESO PARAMESANO





Ingredientes para dos personas:

4 láminas de carpaccio de ternera
Queso Philadelphia
Queso parmesano
Sal Maldon
Mostaza Antigua

Preparación:

Cuando compramos carpaccio envasado ya viene con el queso parmesano y una vinagreta que utilizaremos.
Con una cucharita haremos una bolita de queso Philadelphia y lo pondremos en el carpaccio, lo envolveremos.
A continuación pondremos encima del carpaccio la mostaza antigua, un poquito de sal maldon, unas gotas de la vinagreta y unos trocitos de queso parmesano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada