divendres, 11 de desembre de 2015

DAUS DE SALMÓ AMB VINAGRETA DE BOLETS






Ingredients per a 4 persones:

250 gr de salmó net de pell i espines
80 gr de ceba dolça
80 gr de pebrot vermell
80 gr de pebrot verd
100 gr de barreja de bolets
oli d'oliva
Vinagre de chardonnay
Sal negra (o Maldon si no teniu)
Pebre negre en gra

Preparació:

Tallem el salmó a daus no gaire grans i ho posem a macerar en un recipient amb 250 ml d'oli d'oliva, la sal negra (o maldon si no en teniu), pebre en gra i 75 ml de vinagre de chardonnay.
Deixar-ho macerar a la nevera un mínim de 8 hores.
Per la vinagreta de bolets:
Netegem els bolets i els tallem. Ho saltejarem lleugerament a la paella. Tallem el pebrot verd, el vermell i la ceba en juliana, ben fineta, i preparem la vinagreta barrejant els bolets, les verdures (que són crues), oli i vinagre i ho rectifiquem de sal i pebre.
Emplatarem els daus de salmó i ho amanirem amb la vinagreta de bolets.


DADOS DE SALMÓN CON VINAGRETA DE SETAS



Ingredientes para 4 personas:

250 gr de salmon limpio de piel y espinas
80 gr de pimiento verde
80 gr de pimiento rojo
80 gr de cebolla dulce
100 gr de mezcla de setas
Aceite de oliva
Vinagre de Chardonnay
Sal negra (o Maldon si no tenéis)
Pimienta negra

Preparación:

Cortamos el salmón en dados que no sean muy grandes y los ponemos a macerar en un recipiente con 250 ml de aceite de oliva, sal negra o maldon, pimienta en grano y 75 ml de vinagre de chardonnay.
Lo dejamos macerar a la nevera un mínimo de 8 horas.
Para la vinagreta de setas: limpiamos las setas y las cortamos. Las ponemos en una paella con un poco de aceite. Cortamos las verduras en juliana bien finitas, el pimiento verde, el rojo y la cebolla. Mezclaremos las setas, las verduras crudas, el aceite y el vinagre y rectificaremos de sal y pimienta.
Emplataremos los dados de salmón y los aliñaremos con la vinagreta de setas.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada