dissabte, 23 de juliol de 2016

CRACKER DE PARMESÀ AMB CARPACCIO DE BACALLÀ, CODONYAT, CHERRYS, RÚCULA I PEBRE ROSA






Ingredients per 2 persones:

1 paquet de crackers de parmesà
1 tros de codonyat
1 paquet de carpaccio de bacallà
Uns tomàuqets cherrys
Rúcula
Oli
Vinagre de Módena
Grans de pebre rosa
Sal


Preparació:

Amanirem la rúcula amb oli, vinagre de mòdena i sal i ho reservarem.

Obrirem els cherrys i els amanirem amb oli i sal i ho reservarem.

Prepararem la cracker posant al damunt el carpaccio de bacallà, que n'hi hagi, a sobre una mica l'oli d'oliva.
Tallarem a trossets el codonyat i ho afegirem. Per finalitzar posarem els cherrys, la rúcula i hi tirarem uns grans de pebre rosa.


CRACKER DE PARMESANO CON CARPACCIO DE BACALAO, MEMBRILLO, CHERRYS, RÚCULA Y PIMIENTA ROSA


Ingredientes para 2 personas:

1 paquete de crackers de parmesano
1 trozo de membrillo
1 bandeja de carpaccio de bacalao
Unos tomates cherrys
Rúcula
Aceite
Vinagre de Módena
Pimienta rosa
Sal

Preparación:

Aliñaremos la rúcula con aceite, sal  y vinagre de Módena y lo reservaremos.

A continuación aliñaremos los tomates cortándolos por la mitad y poniendo aceite y sal. Reservamos.

Preparamos las crackers poniendo encima el carpaccio de bacalao, abundante, cortaremos unos trocitos de membrillo y a  continuación pondremos los cherrys, la rúcula y terminaremos con unos granos de pimienta rosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada